Hydras Esport’s Dynamic Duo Fortnite team kvalificerer sig til FN Pro League

Beck, og Gronhoj har gjort fantastiske store fremskridt, siden de joinede Hydras eSport.

De begge kom ind i teamet uden de helt store kompetencer, indenfor competitive fortnite. Beck joinede i vores startfase, som streamer og han har efterhånden kæmpet sig op til, at repræsentere os på den competitive scene, Gronhoj, som sluttede sig til os her for knap 4 måneder siden var en spiller der havde en god spilforståelse, men han havde ikke haft sin debut på den competitive scene endnu. Men han viste hurtigt gode resultater, og havde en god forståelse overfor hvordan teamet skulle agere i diverse situationer og som var fundamentet for valget om at han var den helt rigtige på dette team.

De begge har nu vist, at de kan arbejde godt sammen i pressede situationer ,og er nu kommet ud med et godt resultat og de har som et duo team rykket op i FN Pro league i dag, hvor de sluttede top 3, i Champion division som har gjort at fra næste league at vi skal spille med i Pro division hvilket er et fantastisk resultat.

Vi er som team, utroligt stolte over disse to gutters fremskridt og ikke mindst den hårde arbejde som de har præsteret den sidste lange tid.