Hydras Esport tager guld og 2 sølv i DK’s første BattleEvents Fortnite liga.

I dag sluttede Battleevents.dk Fortnite liga for både PS4 og PC team, hver for sig selvfølgelig. Vi havde en del teams der deltog i kraft af vi er Danmarks største Fortnite organisation, Vores 2 teams som deltog i PS4 delen to guld og sølv, det var fedt at se at de sidste tre ugers hårdt arbejde i Danmarks første Fortnite liga resulterede i både guld og sølv, hvilket bevidner om at vi har DK’s bedste Fortnite team på PS4 platformen.

Vores PC team avancerede hele vejen til finalen og måtte desværre se os slået på målstregen, men vi er sindsygt stolte af vores spillere Leed & Thune som tog den hele vejen til finalen og kom hjem med sølv i den første liga som nogensinde har været afholdt i DK.

Vi har arbejdet målrettet og hårdt med vores Manager JDV igennem de sidste 3 måneder på at skabe de bedste teams og de bedste arbejds vilkår for Fortnite communitiet og i dag er et bevis på at vores spillere viste hvad der skal til for at gå hele vejen.

PT. er vi Danmarks bedste fortnite organisation, og vi arbejder dagligt på at løfte baren endnu højere, vi håber at N.I.P tager imod vores udfordring om at spille en scrim med deres nye Fortnite team og vi kan vise at vi også er de bedste i Norden.