Hydras eSport i samarbejde med FC Helsingør

Udvikling af spillere og hold, har hele tiden været vores til gang til esporten. Vi er derfor glade for at annoncere samarbejdet med FC Helsingør omkring udvikling og træning af Wali ”KAZ” Kazmi til deres FIFA esport satsning.

 

KAZ er en dansk top 20 spiller, med en moden og ret fed tilgang til sin sport og sin udvikling. Det er guf at få lov at arbejde med KAZ der har tydelige ambitioner om at rykke op på ranglisten i år. Vi har allerede startet planlægningen af hans udvikling. Vi er meget stramt proces styret og KAZ skal også vende sig til denne form for udvikling. Det er i øvrigt den samme proces vi bruger omkring udvikling med børn/unge med udfordringer omkring skolen, udvikling og træning i Hydras eSport og som vi underviser i på vores esport træner uddannelse
.
Vi har således en klar filosofi og metode til hvordan vi udvikler mennesker, uanset om det er esport brugt som værktøj i skolen, trænere til foreninger med forskellige formål eller som med KAZ, den absolutte kompetitive ende af esporten.

Vi er glade for at samarbejde netop med FC Helsingør omkring KAZ udvikling, da klubben har et stort hjerte og fokus omkring talent udvikling. Klubben har således på få år sat et usædvanlig spændende talent miljø op.

 

I kan følge KAZ på vores og FC Helsingørs medier.

 

https://www.facebook.com/FCHeSport/ – Kom ind og støt op om FC Helsingør nyeste eSports satsning.

http://www.superliga.dk/artikel/byd-velkommen-til-esuperliga – Superliga.dk pressemeddelse.

https://www.helsingordagblad.dk/…/fc-helsingoer-rykker-op-…/ – Artikel fra Helsingør Dagblad.

https://fchelsingor.dk/…/fc-helsingoer-er-med-i-den-nye-es…/ – Pressemeddelse fra FC Helsingør omkring signing af Wali ”KAZ” Kazmi

https://www.hydrasesport.com/ – Samarbejds partnere & Træning/udvikling af FC Helsingør’s FIFA19 eSuperliga hold.

http://headonventures.com/esport-traener-kurus/ – Træner kursus som Hydras eSport benytter & bruger som grundlag for deres trænings modeller og strukturer.

https://dreamhack.com/ – En af verdens største og ældste esportsevents som afvikles rundt om i verden med mange millioner seere via tv og streaming.

#FCHelsingør #eSuperliga #Freetrailer #DreamHack #FIFA19#HydrasAtHeart #DANSKESPORT #HELSINGØR #DPLAY Discovery Networks eSuperliga