Vores Historie

Vores Historie

Hydras eSport skrev de første kontrakter med spillere i 2015, hvor vi bevægede os ind på den danske CS:GO scene. Vi udvidede kort efter med et Paladins hold som vi kørte op i top 10 EU og var med til at promovere spillet på ESL.

De næste par år var en blanding af eventyr og frustrationer. Esporten er ung, hvilket også viste sig i form at umodenhed på vores hold, når de mødte modgang. Levetiden af holdene kunne strække sig fra uger til måneder og det var svært at skabe et sportsligt fundament.

I 2017 tilknyttede vi en træner fra den danske fodbold Superliga, der udviklede træningen og udviklingen af Hydras eSport. Over det næste år gik det stærkt. Headon Ventures blev stiftet. Her skabte vi en platform der hjælper firmaer med at nå ind i svært tilgængelige men store målgrupper ved hjælp af events, social media, CSR projekter, samt selvfølgelig Hydras eSport, som Headon Ventures ejer.

2018 bød på udviklingen af træner kurser til esport foreninger, hold, trænere og spillere. Talentet for at udvikle sig blev et mantra for os. Vi forsøger at frigøre os fra sportslige resultater, ved hjælp af vores CSR projekter, der alle handler om hvordan vi hjælper unge til at lykkes uanset deres livssituation. A Game for Change og samarbejdet med Helsingør Esport forening, giver en perfekt mulighed for at samarbejde med vores partnere omkring fælles budskaber.

Men resultaterne er ikke udeblevet. Vores Teams har præsteret helt vildt i 2018 og 2019. 3. plads ved Copenhagen Games Call of Duty 2018. Fortnite gutterne vandt og fik en 3. plads til Battleevents.dk i sommeren 2018. Herefter har de ikke set sig tilbage. Sejr i Danmarks største fortnite lan turnering Geeks Gone Wild januar 2019, hvor de bedste danske hold var repræsenteret. Kort efter fulgte gutterne i øvrigt op med en online turnerings sejr over de samme modstandere.

League of Legends holdet kvalificerede sig i december 2018 til Leagues.gg CSD split, hvilket helt efter planen, giver perspektiver for den sportslige udvikling i 2019. Udvikling ser også ud til at være en nøgle for vores PUBG hold. Vi har nu ramt en holdsammensætning der er virkelig spændende på alle Teams. Vigtigst af alt, vi har nu spillere og hold med en helt anden vilje og modenhed til at agere i en sportsverden.

Som organisation udvikler vi os. Vores træner kurser har taget fart i starten af 2019. Første weekend i januar før juleferien føltes færdig, underviste vi trænere hos FK73 i Silkeborg. I februar uddannede vi trænere i Terminalen esport i Herning. Et sted med fantastiske faciliteter og for både FK73 og Terminalen, fantastiske mennesker. Derfor samarbejder vi også med begge foreninger, blandt andet omkring videns deling og udvikling af fælles ressourcer.

Spændende turneringer ligger fremme foran os. Copenhagen Games i april 2019 som den næste store udfordring. Vi drømmer om DREAMHACK, TwitchCon europa, men også at A Game for Change tager fart i 2019.